Lino

Lino u srcu malih Ličana

Lino višebojac u OŠ Luke Perkovića u Brinju.

Komentari 0

Varaždinske toplice dobile vlak

Lino višebojac u OŠ Antuna i Ivana Kukuljevića u Varaždinskim Toplicama.

Komentari 0

Poraz u Matuljima nogometaši Rijeke dočekali s osmijehom

Poput nekoliko stotina vrhunskih hrvatskih sportaša koji su u proteklih deset godina dijelili sportsku radost i pobjednički duh s osnovcima širom Hrvatske, i nogometaši Rijeke Mato Maleš, Marin Tomasov i Ivan Močinić obukli su majice Lino višebojca.

Jedno od najboljih izdanja Lino višebojca

Najveća školska ocjena – petica, u Lino višebojcu je udvostručena, pa izuzetni navijači, transparenti i maske te posebna atmosfera osvajaju desetke.

Komentari 1

Kordi izbjegao sklekove

Pet stotina osnovaca iz Kutjeva od ovog četvrtka sanja veselije i šarenije snove. U njih su u pratnji medvjedića Lina ušetali rukometaši Nexea Perica Lelić, Marko Mrđenović i njihov trener Zdenko Kordi.

Komentari 0

III. OŠ Bjelovar: „Hoćemo finale!“

Bjelovarski Lino višebojac spojio je negdašnje susjede, a danas uspješne mlade sportaše koji karijere stvaraju u drugim gradovima, razgalio 750 učenika III. osnovne škole, a vodeće ljude škole, grada i županije potaknuo na isticanje kandidature za finale ovog natjecanja.

Komentari 0

Rađa, Caktaš i Balić izgubili od svojih obožavatelja

Medvjedić Lino povremeno sportske zvijezde vrati u školske klupe. Ovaj puta to je učinio u Dugopolju gdje je na Lino višebojac doveo mlade igrače Hajduka Andriju Balića i Miju Caktaša.

Komentari 0

Do zvjezdica navijanjem i pjesmom

Zaglušujuća buka iz sportske dvorane OŠ I.G. Kovačića u međimurskoj općini Sveti Juraj na Bregu, dopirala je satima prije službenog početka Lino višebojca.

Komentari 0

Srčano navijanje osnovaca otvorilo 10. sezonu višebojca

Uz zarazno veselje i navijanje tisuću osnovaca OŠ Jelkovec Lino višebojac ušao je u svoju desetu sezonu.

Komentari 0

Započinje 10. sezona Lino višebojca

Medvjedić Lino opet kuca na vrata osnovnih škola u Hrvatskoj donoseći pobjednički duh, pozitivnu energiju i veliko veselje tisućama učenika.

Komentari 0

Lino.eu koristi kolačiće za pružanje jednostavnog i boljeg iskustva korištenja Internet stranice. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda stranice www.lino.eu slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda stranice kliknite na X.