Lino

Finale 8. sezone Lino višebojca imalo humanitarni karakter

Na 200. po redu Lino višebojcu u Novskoj prikupljeno je više od 1400 plišanih medvjedića za djecu s poplavljenih područja.

Komentari 2

Pobijediti je lako uz Čokolino i vrhunske sportaše

Velikani rukometa potaknuli su mališane na bavljenje sportom, koji im obogaćuje odrastanje, uči odgovornosti te donosi radost i nova prijateljstva.

Komentari 2

Pobjednik zaplakao na postolju

Po silini veselja i uzbuđenja, suzama radosnicama te po prvim partijama šaha u višebojcu, dugo će se pamtiti Lino višebojac u Gradini.

Komentari 2

Olimpijci ponovno u školskim klupama

Nakon uspješnog Višebojca sa poznatim olimpijcima, Lino višebojac predložen kao obavezan predmet u svakoj školi.

Komentari 1

Lino dobio bećarac, haiku stihove i vožnju motorom

Lino učionice, 500 crteža i rukotvorina u čast medvjedića Lina, Lino bećarac, pjesma, ples i silina emocija najljepši su doček Lino višebojca u Donjim Andrijevcima.

Komentari 2

Ogulinska Lino bajka

Bajkovitom ozračju Ogulina, rodnog grada poznate spisateljice Ivane Brlić Mažuranić, djeca iz I. OŠ Ogulin su dodala još jednu toplu priču.

Komentari 1

Lino višebojac u OŠ Srdoči Rijeka

Džomba, Sukno i Boban ostvarili su dječje snove.

Komentari 1

Besprijekorna organizacija i natjecanje u Molvama

Osnovci su na višebojcu u Molvama pripremili zabavni uvodni program, a na sportskom polju natjecali su se po svim pravilima fair playa.

Komentari 1

Gimnastičarka Tena dobila je pozivnicu za finale

Dvije točke koje kandidiraju za finale višebojca te pet višebojaca u pripetavanju za pobjednike 1. osnovne škole u Varaždinu, učinili su ovaj događaj iznimno uzbudljivim.

Komentari 4

Kroz igru naučiti o radosti i dobroti

Lino višebojac u Jakšiću iznenadio je velikim brojem slobodnih aktivnosti u kojima svoj talent pokazuju tamošnjih osnovnoškolci.

Komentari 1

Lino.eu koristi kolačiće za pružanje jednostavnog i boljeg iskustva korištenja Internet stranice. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda stranice www.lino.eu slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda stranice kliknite na X.