Naslovnica - Darujem ti dar novi Lino kalendar!

Darujem ti dar, novi Lino kalendar

Od srca se veselim našem ponovnom druženju kroz moj NOVI KALENDAR 2015!

U novom kalendaru očekuju vas stranice pune dobre zabave, veselih avantura, pitalica i naljepnica, kao i poseban prilog. Ali to nije sve – ovdje, na mojoj web-stranici ću tijekom godine za vas pripremati nove kreativne radionice, online igrice i nagrade tako da i dalje možete uživati u mom svijetu super zabave.

2015. će biti super godina! Zabavljat ćemo se i učiti kroz nove super sadržaje u kalendaru i na mojoj web stranici.

 

Povijest Lino kalendara

Davne 1979. godine Lino je razveselio svoje prijatelje tako što im je darovao svoj prvi kalendar. Na radost svih svojih prijatelja, Lino je ovaj veseli događaj pretvorio u tradiciju kojom iz godine u godinu nagrađuje preko 100.000 djece iz cijele regije.

U kalendaru su se izmjenjivale brojne priče među kojima su priče o putovanjima na kojima je Lino bio, sportovima kojima se bavio, glazbenim instrumentima, bajkama, prirodi, prijateljstvima koje je sklapao i prijateljima koje je upoznavao...

Lino kalendar roditeljima i djeci pruža mogućnost provođenja zajedničkih trenutaka prepunih veselja, mašte i kreativnosti, te učenja brojnih zanimljivih i korisnih stvari uz svog prijatelja, Lino medvjedića.

Lino.eu koristi kolačiće za pružanje jednostavnog i boljeg iskustva korištenja Internet stranice. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda stranice www.lino.eu slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda stranice kliknite na X.