Naslovnica - Darujem ti dar novi Lino kalendar!

Darujem ti dar, novi Lino kalendar

Dragi moji,

Od srca se veselim našem ponovnom druženju kroz stranice mog novog kalendara.

Uz pomoć svojih prijatelja vodim vas kroz priče o nekim zanimanjima koje sam odabrao uz vašu pomoć da bismo se zajedno poigrali i pritom, kao i uvijek, naučili nešto novo.

Očekuju vas stranice s puno dobre zabave, pitalica i poučnih zanimljivosti, a pripremio sam i poseban poklon.

Ali naravno to nije sve, na mojoj web-stranici tijekom godine bit će i razne druge zanimljivosti.

Da dođeš do svog Lino kalendara, u izborniku koji slijedi odaberi državu u kojoj živiš i slijedi upute za slanje lentica: 

Povijest Lino kalendara

Davne 1979. godine Lino je razveselio svoje prijatelje tako što im je darovao svoj prvi kalendar. Na radost svih svojih prijatelja, Lino je ovaj veseli događaj pretvorio u tradiciju kojom iz godine u godinu nagrađuje preko 100.000 djece iz cijele regije.

U kalendaru su se izmjenjivale brojne priče među kojima su priče o putovanjima na kojima je Lino bio, sportovima kojima se bavio, glazbenim instrumentima, bajkama, prirodi, prijateljstvima koje je sklapao i prijateljima koje je upoznavao...

Lino kalendar roditeljima i djeci pruža mogućnost provođenja zajedničkih trenutaka prepunih veselja, mašte i kreativnosti, te učenja brojnih zanimljivih i korisnih stvari uz svog prijatelja, Lino medvjedića.

Lino.eu koristi kolačiće za pružanje jednostavnog i boljeg iskustva korištenja Internet stranice. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda stranice www.lino.eu slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda stranice kliknite na X.