Naslovnica - Darujem ti dar novi Lino kalendar!

Lino
Darujem ti dar, novi Lino kalendar

Dugogodišnja tradicija, koju Lino sa svojim malim i velikim prijateljima njeguje još od 1979. godine te iz godine u godinu nagrađuje više od 100.000 prijatelja u cijeloj regiji, nastavlja se i u 2014.! 

U godini prepunoj sportskih zbivanja, Lino i njegovi prijatelji okušat će se u raznim sportskim disciplinama. Nogomet, rukomet, košarka, skijanje, hokej na ledu… samo su neki od sportova kroz koje će nas iz mjeseca u mjesec, uz Lina, voditi naši zabavni prijatelji Lada, Biba, Zizi, Dado, Jari, Pruga i Bigi.

Hej, u novom kalendaru vodim te u svijet sporta – igraj, navijaj i okušaj se u nekom od sportova, baš kao i ja. 

Pridruži nam se rješavajući pitalice i igrajući igru LINO OLIMPIJADA, gdje možeš provjeriti svoje znanje o sportu i zabaviti se sa svojim prijateljima. Naše druženje tu ne prestaje, već se nastavlja ovdje, na mojoj web stranici www.lino.eu., gdje pripremam mnoga iznenađenja.

Provjeri u novom kalendaru i vidjet ćeš da ove godine, ovdje na mojoj web stranici, osim u kreativnim radionicama, možeš nam se pridružiti u svijetu super zabave igrajući online igrice: Lino7, GOLmanija i Pogodi koš, koje će se na web stranci pojavljivati u određenim mjesecima tijekom godine. 

Povijest Lino kalendara

Davne 1979. godine Lino je razveselio svoje prijatelje tako što im je darovao svoj prvi kalendar. Na radost svih svojih prijatelja, Lino je ovaj veseli događaj pretvorio u tradiciju kojom iz godine u godinu nagrađuje preko 100.000 djece iz cijele regije.

U kalendaru su se izmjenjivale brojne priče među kojima su priče o putovanjima na kojima je Lino bio, sportovima kojima se bavio, glazbenim instrumentima, bajkama, prirodi, prijateljstvima koje je sklapao i prijateljima koje je upoznavao...

Lino kalendar roditeljima i djeci pruža mogućnost provođenja zajedničkih trenutaka prepunih veselja, mašte i kreativnosti, te učenja brojnih zanimljivih i korisnih stvari uz svog prijatelja, Lino medvjedića.

Lino.eu koristi kolačiće za pružanje jednostavnog i boljeg iskustva korištenja Internet stranice. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda stranice www.lino.eu slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda stranice kliknite na X.