Lino

Zizin proljetni viseći herbarij

U proljeće se cijela priroda budi nakon dugog zimskog sna. Zizi je osmislila ovaj kreativni podsjetnik na to omiljeno godišnje doba.

Komentari 19

Izrada lepezastih ukrasa

Šarene i vesele lampice okitile su ulice, trgove i izloge, a svi se veselimo i prvim pahuljama snijega i veselju blagdanskog prosinca.

Komentari 22

Izrada zmaja

U proljeće se priroda budi! Sve u prirodi je zeleno, mirisno, veselo i razigrano, pa volim s prijateljima iskoristiti lijepe proljetne dane.

Komentari 9

Izrada zvečki

Svirati neki glazbeni instrument nije tako lako, zahtijeva jako puno truda, vremena i vježbanja, učenja, a prije svega ljubavi i upornosti.

Komentari 6

Izrada čestitke

Prijateljima, obitelji i svim dragim ljudima treba svaki dan pokazati koliko ih volimo i koliko su nam bitni! A ako to ponekad i zaboravimo, veljača je mjesec kada to nadoknadimo.

Komentari 7

Telefon od plastičnih čaša

Snježni zimski dani bude u svima veselje. Uživanje u zimskim radostima uz prijatelje je zabavno i veselo. A kada igri na snijegu dođe kraj, super je osjećaj utopliti se doma uz fini čaj, toplu čokoladu ili juhicu. A zabava tek tada počinje!

Komentari 13

Novogodišnji ukrasi

Bliže se blagdani i želite napraviti nešto posebno za ukrašavanje doma ili napraviti originalan poklon za prijatelje? Napravite novogodišnje ukrase!

Komentari 8

Izrada ekološkog cvijeća

Da cvijeće nije lijepo brati - znate. No, zašto ne napravite cvijet? Sasvim ekološki cvijet možete načinit od suhog lišća kukuruza, a u slučaju da ga ne možete nabaviti - super će poslužiti i krep ili običan papir.

Komentari 10

Stalak za olovke

Učenje možda nije lak zadatak, no zar nije super kada nešto novo naučimo i kada nam se cijeli novi svijet pun zanimljivosti i uzbuđenja otvori? Zbog toga se vrijedi potruditi i posvetiti učenju.

Komentari 16

Izrada vjetrenjače

Uživate promatrati kako snaga vjetra čini čudesne stvari kao što je pokretanje vjetrenjača? Vrijeme je da napravite vlastitu vjetrenjaču i ukrasite svoje dvorište, terasu, balkon...

Komentari 16

Lino.eu koristi kolačiće za pružanje jednostavnog i boljeg iskustva korištenja Internet stranice. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda stranice www.lino.eu slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda stranice kliknite na X.