Lino

Izrada brkova

Stigli su hladniji dani. I dok u toplini svog doma iščekujete prvi snijeg i zimske radosti, evo jednog jednostavnog prijedloga koji će vam pomoći da se dobro nasmijete i zabavite svoje ukućane ili prijatelje.

Komentari 4

Jestiva skulptura

Stiže jesen, a s njom i obilje voća. Evo jedne jednostavne ideje kako napraviti kreativan i zabavan obrok prepun vitamina.

Komentari 3

Čunjevi za kuglanje na plaži

Ljeto je u punom zamahu i vrijeme je za zabavu i igru na plaži. Ovu zabavnu igru vrlo jednostavno možete kreirati sami.

Komentari 6

Ukrasna tegla od kvačica

Proljeće je vrijeme kada se sade biljke i cvijeće. Slijedite ove jednostavne upute i ukrasite svoj prostor biljčicama u veselim ukrasnim teglama.

Komentari 2

Zizin proljetni viseći herbarij

U proljeće se cijela priroda budi nakon dugog zimskog sna. Zizi je osmislila ovaj kreativni podsjetnik na to omiljeno godišnje doba.

Komentari 24

Kućica za ptice

Malo kasni, ali stigla nam je prava zima. Dok mi uživamo na toplome u omiljenim Lino žitaricama, pobrinimo se i za životinjice koje nemaju tople domove!

Komentari 9

Izrada lepezastih ukrasa

Šarene i vesele lampice okitile su ulice, trgove i izloge, a svi se veselimo i prvim pahuljama snijega i veselju blagdanskog prosinca.

Komentari 24

Izrada zmaja

U proljeće se priroda budi! Sve u prirodi je zeleno, mirisno, veselo i razigrano, pa volim s prijateljima iskoristiti lijepe proljetne dane.

Komentari 9

Izrada zvečki

Svirati neki glazbeni instrument nije tako lako, zahtijeva jako puno truda, vremena i vježbanja, učenja, a prije svega ljubavi i upornosti.

Komentari 8

Izrada čestitke

Prijateljima, obitelji i svim dragim ljudima treba svaki dan pokazati koliko ih volimo i koliko su nam bitni! A ako to ponekad i zaboravimo, veljača je mjesec kada to nadoknadimo.

Komentari 10

Lino.eu koristi kolačiće za pružanje jednostavnog i boljeg iskustva korištenja Internet stranice. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda stranice www.lino.eu slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda stranice kliknite na X.