Lino

Zizin proljetni viseći herbarij

U proljeće se cijela priroda budi nakon dugog zimskog sna. Zizi je osmislila ovaj kreativni podsjetnik na to omiljeno godišnje doba.

Komentari 21

Kućica za ptice

Malo kasni, ali stigla nam je prava zima. Dok mi uživamo na toplome u omiljenim Lino žitaricama, pobrinimo se i za životinjice koje nemaju tople domove!

Komentari 8

Izrada lepezastih ukrasa

Šarene i vesele lampice okitile su ulice, trgove i izloge, a svi se veselimo i prvim pahuljama snijega i veselju blagdanskog prosinca.

Komentari 22

Izrada zmaja

U proljeće se priroda budi! Sve u prirodi je zeleno, mirisno, veselo i razigrano, pa volim s prijateljima iskoristiti lijepe proljetne dane.

Komentari 9

Izrada zvečki

Svirati neki glazbeni instrument nije tako lako, zahtijeva jako puno truda, vremena i vježbanja, učenja, a prije svega ljubavi i upornosti.

Komentari 7

Izrada čestitke

Prijateljima, obitelji i svim dragim ljudima treba svaki dan pokazati koliko ih volimo i koliko su nam bitni! A ako to ponekad i zaboravimo, veljača je mjesec kada to nadoknadimo.

Komentari 9

Telefon od plastičnih čaša

Snježni zimski dani bude u svima veselje. Uživanje u zimskim radostima uz prijatelje je zabavno i veselo. A kada igri na snijegu dođe kraj, super je osjećaj utopliti se doma uz fini čaj, toplu čokoladu ili juhicu. A zabava tek tada počinje!

Komentari 15

Novogodišnji ukrasi

Bliže se blagdani i želite napraviti nešto posebno za ukrašavanje doma ili napraviti originalan poklon za prijatelje? Napravite novogodišnje ukrase!

Komentari 8

Izrada ekološkog cvijeća

Da cvijeće nije lijepo brati - znate. No, zašto ne napravite cvijet? Sasvim ekološki cvijet možete načinit od suhog lišća kukuruza, a u slučaju da ga ne možete nabaviti - super će poslužiti i krep ili običan papir.

Komentari 10

Stalak za olovke

Učenje možda nije lak zadatak, no zar nije super kada nešto novo naučimo i kada nam se cijeli novi svijet pun zanimljivosti i uzbuđenja otvori? Zbog toga se vrijedi potruditi i posvetiti učenju.

Komentari 18

Lino.eu koristi kolačiće za pružanje jednostavnog i boljeg iskustva korištenja Internet stranice. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda stranice www.lino.eu slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda stranice kliknite na X.